Haluaisin kertoa sinulle mitä tunnen
Olla rehellinen, antaa itseni sinulle
Jakaa kaiken kanssasi
Niinkuin joskus oli tapana
Mutta ajat ovat muuttuneet
Ja me muutuimme ajan mukana
Nyt on jo liian myöhäistä
Sydämeni itkee kun hyvästelen sinut
Ja yhteisen menneisyytemme
Miksi minusta tuntuu siltä kuin hajoaisin palasiksi?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi