Kunpa elämässä olisi pikakelaustoiminto,
niin voisi hyppiä huonojen kohtien yli.
Tai kunpa elämässä olisi mahdollisuus editointiin,
voisi poistaa kaikki ikävät muistot.
Mutta ei ole, ei.
Pitää vaan hyväksyä historiansa.
Ja sitkeästi jatkaa oman elämänsä
tragikoomista näytelmää.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Satunnaiset juonenkäänteet usein kuitenkin tekee näytelmästäkin kiinnostavan!
näinhän se menee
jäljet jää
Sivut