APUA! AUTTAKAA!
Kuinka kovaa pitää huutaa,
että sinä kuulet?
Kuinka monesti pitää huutaa,
että uskot toden olevan kyseessä?
Kuinka kauan odotat,
ennenkuin vastaat?
Jos olisin sinä,
olisin jo juoksujalkaa tulossa.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Koskettavaa mietintää hyvä runosi.
Runosi kipua täynnä,
ja maailma toisinaan kylmä ja julma,
välinpitämätön ja epäoikeudenmukainen,
milloin vahingossa, milloin tarkoituksella.
Kirjoituksesi ovat hienoja, maistuvat kovin elämänmakuisilta.
Sivut