Peltikaton pauke pakkasella, räystäältä tippuva vesi
Vain lyhyt hetki näiden välissä
Kuitenkin niin ratkaiseva
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Peltikaton pauke pakkasella, räystäältä tippuva vesi
Vain lyhyt hetki näiden välissä
Kuitenkin niin ratkaiseva