Ciclo delle stagioni

Runoilija Legendaarinen

Peltikaton pauke pakkasella, räystäältä tippuva vesi
Vain lyhyt hetki näiden välissä
Kuitenkin niin ratkaiseva

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut