Yön pimeydessä, kellon tikittäessä, hiljaisuudessa.
Kuun loisteen varjossa, hengitystäsi kuunnellessa.
Tiedän, mikä lopulta elämässä on tärkeintä.
Ei raha, ei materia, ei omaisuus - vaan sinä.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi