Aamuviideltä

Runoilija Legendaarinen

Yön pimeydessä, kellon tikittäessä, hiljaisuudessa.
Kuun loisteen varjossa, hengitystäsi kuunnellessa.

Tiedän, mikä lopulta elämässä on tärkeintä.
Ei raha, ei materia, ei omaisuus - vaan sinä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut