Tule lähelleni, viereeni ja kiinni minuun
Tunne kosketukseni, ihoni, tuoksuni, kaikki
Kuule ääneni, puhu kanssani, kuiskaa korvaani
Jaa kanssani aamut, yöt, päivät ja ilta
Nukahda syliini, kainalooni, paina pääsi vasten olkaani
Jaa tämä kaikki kanssani, arki, juhla, ilot, surut, murheet
Haluan kuulua elämääsi
Sillä olet elämäni
Hengitykseni
Kaikki
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi