Tuli niin ikävä sua jo nyt
Kerkesin vaan silmäni sulkea
Vaikka paljon oon elämää nähnyt
Tiedän - kanssas tahdon kulkea
Elämä heitellyt aiemmin myrskyn lailla
suuntaan ja toiseen, holtittomasti
Nyt, tässä, uneen vaipumisen mailla
Rakastan sua, aina, hautaani asti
Selite:
Tuntemuksia yön pimeiden hetkien inspiroidessa
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kaunista :)
Tuon kauniimmin sitä ei voi sanoa :-)
Kiitos Riitu =)
Sivut