Kunnes kuolema...

Runoilija Legendaarinen

Tuli niin ikävä sua jo nyt
Kerkesin vaan silmäni sulkea
Vaikka paljon oon elämää nähnyt
Tiedän - kanssas tahdon kulkea

Elämä heitellyt aiemmin myrskyn lailla
suuntaan ja toiseen, holtittomasti
Nyt, tässä, uneen vaipumisen mailla
Rakastan sua, aina, hautaani asti

Selite: 
Tuntemuksia yön pimeiden hetkien inspiroidessa
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunista :)

Tuon kauniimmin sitä ei voi sanoa :-)

Kiitos Riitu =)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut