Välillä elämä on kuin joutuisi tahtomattaan ukkosmyrskyn keskelle.
Jyrinää, pauketta, synkät jopa täysin mustat pilvet yllä,
epävarmuutta, pelkoa, ehkä kauhuakin.
Myrsky kestää aikansa, jokainen hetki tuntuu liian pitkältä.
Aikanaan myrsky alkaa hälvetä, pauke vaieta.
Synkät pilvet vaalenevat. Helpompi olla, helpompi hengittää.
Pilviverho alkaa rakoilla, auringonsäteitä näkyä.
Aikanaan taivas on pilvetön, aurinkoinen.
Silloin ymmärtää viisauden siitä,
ettei myrskyn pauhuessa antanut periksi.
Selite:
Fiilispohjalta
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut