mies istuu yksin kivellä ja hiljaa miettii
miten tähän päästiin ja miten tänne tultiin /
polut ollu mutkasii ja täynnä kuoppii
elämäst ei selvii, ellei suostu oppii /
ajatukset lujaa mun päässä vaan pyörii
miten täältä hengissä voi selvii /
maailma niin paljon pahaa näkee sisässään
pelko painaa mieltä viekö se mut mennessän /
Elämääni etsin tarkoitusta ja myös sille suuntaa /
löydänkö sen ennenkuin maailma mut pahaks muuntaa
koitan kuumeisest löytää tarkotuksen elämälle tälle
pohjantähden alla onko sydämeni tarkoitettu hälle /
Kuka viimein vastaa tähän kysymykseen
ääni jonka kuulet, päättyy tykytykseen /
Ajatukset päässä toisiaan lujaa pommittaa
Hyväl tuuril elämässä vois ehkä viel onnistaa /
Miksi minä, miksi elämä valitsi uhrikseen mut
miehen jonka kovettaneet murheet ja surut /
kai tää elämä on tarkotettu suurelle sille
joka täyttää elämäni ja vie mut vihille /
satu vallottaa mun maailman ja avaa elämäni kirjan luvut
elämällään täyttää ja kirjoittaa tyhjäks jääneet sivut /
nyt vihdoin voin elämääni onnellisena elää
tarina tää aitona mun kanssa nyt elää /
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kuulin tämän räppinä korvissani - toimii!
Hyvä runo.
Sivut