Kyllä
hän tietää
mikä häntä
vaivaa
sinä
saat hänet
tuntemaan itsensä
heikoksi
vaikka et
ole
hänen lähellä
tunnetko
hänen kipunsa
kuuletko yössä
hänen
hiljaisen itkun
hän
ei tiedä
mikä
voisi olla
juuri nyt
pahempaa
kuin se
että sinä
et voi
enää
rakastaa
sitä
mitä hänessä
on vielä
ehjää
©Jukka-Pekka Huttunen
hän tietää
mikä häntä
vaivaa
sinä
saat hänet
tuntemaan itsensä
heikoksi
vaikka et
ole
hänen lähellä
tunnetko
hänen kipunsa
kuuletko yössä
hänen
hiljaisen itkun
hän
ei tiedä
mikä
voisi olla
juuri nyt
pahempaa
kuin se
että sinä
et voi
enää
rakastaa
sitä
mitä hänessä
on vielä
ehjää
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
heikkouden lisääntyessä läheisen tarve vahvistuu - kauniisti liikkuu kipeä runosi elämän piripinnassa
varsinkin kun rakkaudesta on kysymys
hyvin oivallettu kipupisteet
kunnes tulee aika, kun se on 99/1.
Hienoa käsittelyä hyvin opettava runo, tilanteesta jossa tosi rakkaus voi näyttäytyä kauneudellaan.
Todennäköisesti.
Sivut