olenko liian herkkä
tähän maailmaan,
joskus mietin
sen heinäkuisen perhosenkin
viimeinen siivenisku
ihollani vielä värisee
ei
minä olen
tähän maailmaan
sellainen kuin olen
sen on pakko
riittää, kantaa
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi