pinnan alla
turkoosinkirkkaassa vedessä elämme
olemme sinipunainen kala
valkea merihevonen
vihreä kilpikonna
sinun värikkäässä kauneudessasi on kotini
sinun monimuotoisuudestasi saan voimani
äitimeren vatsassa
ymmärryksen pehmeissä poimuissa
väreilemme virtausten mukana
ja niistä piittaamatta
ylös, ylemmäs
alas, alemmas
ei koskaan pinnan ylle
kukaan ei koskaan saa tietää kuinka kauniin maailman
olemme yhdessä luoneet
koralliriuttakin kuolee ymmärtämättömyydessä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Satumaisen kaunis.
Kaunis, hieno runo.
Miellyttävän värikästä (maisemaa). satumainen lopusta, elämän keskustelu. Jopa onnellinen, kirkas.
Sivut