ei tietoisuutta itsestämme
ei yksilöllistä minäkuvaa
olisimme kuin muurahaiset
ahertaisimme yhdessä lajitoveriemme hyväksi
ei hyviä hemmoja, ei paskamaisia tyyppejä
millainen maailmamme olisi?
ainoa maa tämä pallo
ainoa uskonto pallon rakentaminen
ainoa taistelu pysyä hengissä muiden nisäkkäiden joukossa
miksi nämä suuret aivot joilla saa aikaan niin paljon pahaa?
narsismimme tekee meistä narreja vaikka luulemme olevamme kuninkaita
emme tuntisi olevamme kaltaisiamme huonompia tai parempia
ainoastaan samanlaisia
emme tuntisi olevamme muita lajeja huonompia tai parempia
ainoastaan erilaisia
yhteisenä päämääränä luoda vihreää,
karkoittaa musta
onko ainoa pelastus että taannumme?
mielemme kutistuu,
tahtomme kasvaa
tahtomme selvitä
rakentaa vihreää,
karkoittaa musta
yhdessä
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi