hyväile
helli
hoivaa
revi
raasta
rienaa
onko tosi rakkaus sitä joka kestää kaiken?
kuin nöyrä palvelija
vai se mistä tietää koska on aika lähteä pois?
hiljaa kiittäen
ilman katkeruutta
tai heittämällä lasit seinään, katkeruutta kukkuroillaan
sanat perään, sivaltavat toutuuden taimet
onko merkitystä?
rakkaudesta et voi tehdä yhtälöä
tänään kun tulet matkoiltasi...
lasit lentävät,
rakkaani
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi