iloiset päivät muuttuvat eilisiksi liian nopeasti
surulliset päivät laahustavat laiskasti uneen
kumpi on surullisempaa, haalistuneet ilot vai surut?
jos emme muistaisi mennyttä
syntyisimme joka päivä uudelleen, puhtaina
vailla menneisyyden voimaa ja vankilaa
mitä järkeä olisi kerätä hyviä kokemuksia jos niitä ei voisi kaivata
mitä oppisimme vastoinkäymisistä jos ne olisivat kuin neulanpisto
hetken kipu, sitten poissa
ei arpea muistuttamassa kolhuista
tarvitsemme opit menneestä
iloista ja suruista
ilman niitä emme voi löytää perille
perillä ymmärrämme että emme saa koskaan tietää mitä tämä on
kuin lukisimme kirjaa intohimoisesti, kunnes huomaisimme että viimeinen sivu puuttuu
täytyisi itse keksiä ratkaisu
tyytyä siihen
hyväksyä sen riitttämättömyys
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Suurenmoista todellisuutta! :)) <3<3<3
Sivut