kanssasi
vereni virtaa kiivaammin kuin vuoripuro yhtyessään alppijärveen
rintani kohoaa korkeammalle kuin korkein taivaan halkaisija
uhmakkaana, jumaluudesta rajojaan etsien
aistini nopeat ja herkät kolibrin siiveniskut
maailmani tutkimusmatkaajan ensimmäisessä havainnossa koskemattomasta
avaruuden kuiskaus vastasyntyneen korvanlehdellä
viimeisen sivun vapiseva kääntö
olemassolon ja olemattomuuden välinen näkymätön silta
kanssasi olen enemmän kuin olen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
vallan vilkkaasti liikkuu mielesi, pidin
Todella vahva ja kaunis on tämä runosi!
Sivut