lämmin peitto, ruoka-annos, pala saippuaa
taivas hänelle joka murtui silloin joskus
hänelle jolla oli kaunis perhe,
hieno auto ja asunto
kulissit kaatuivat elämän päälle
elämä särkyi
syntyi toinen
ei autoa, asuntoa,
perheenä toiset samankaltaiset
kodittomat kadun kulkijat
autuaat aikatauluttomat
te jotka näette kuinka yö ehtii tervehtimään aamua
bussit lähtevät varikoilta
aurinko nousee ahtaisiinkin koloihin
ilmeettömät ihmisen varjot lähtevät täyttämään velvollisuuksiaan, toteuttamaan toiveitaan
ovet jotka heiltä sulkeutuivat avataan
onko kurjuutensa niin syvää että se muuttuu jo nautinnoksi?
mutta kuuleeko kukaan linnun laulua, tuulen hyväilyä
kasvoillaan...
kirkon kellot soittavat: hyvää huomenta matkalaiset!
uusi päivä taivaassa ja helvetissä on alkanut
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Vahvaa ajankuvaa tässä.
Sivut