Pelkään
että en ole tarpeeksi
että olen liikaa
pelkään
että annat sydämelleni kauniin kodin
ja kun se on sinuun juurtunut, riuhtaiset sen rinnastasi
vertavuotavana se värisee pimeällä kujalla,
punaisten lamppujen alla
siellä missä haavoittuvuus vetää viimeistä hengenvetoaan
siellä missä esirippujen takaa tulevat veripisarat peitetään naurulla ja kylmillä sanoilla
pelkään
että rakkautesi pakkaa tavaransa yhtenä talviyönä, hyppää junaan päämääränä ilman minua
ja minä jään loppuelämäkseni kolkolle asemalle, sinisten lamppujen alle
keskustelen ikävöivien kanssa
kauheimmista ja kauneimmista jäähyväisistä
pelkään
että se sammuu sumuksi surullisten silmiin,
lauhtuu luopuvien lauluiksi
pelkään
mutta silti rakastan sinua
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi