Kunhan viisi vuotta on kulunut teen sen.
Kunhan olen vanhempi minulla on siihen mahdollisuus.
Kunhan olen rikkaampi toteutan unelmani.
Kunhan kymmenen vuotta on kulunut lähden kaukaiseen maahan.
Kunhan tulet takaisin annan anteeksi.
Kunhan olen viisaampi ymmärrän.
Nyt en jaksa tehdä mitään.
Pidän rokulipäivää elämästäni.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi