haaveet hiovat toisiaan
jättävät polttomerkkinsä ajatuksiin
rakkaus joka elää ohuesta oletuksesta
jota etsin
silmistäsi, eleistäsi
sanotusta ja sanomattomasta
rakkaus johon pystyy vain kun irtautuu itsestään
sulautuu kaikkeen olevaiseen
onni jonka kaipaus rajaa armottomasti
tässä todellisuudessa emme ole mitään
siellä mihin syntymättömien sielut menevät
siellä missä hengettömien huokaukset heräävät
ohut seitti unen ja valveen välillä
sen päällä tanssimme, nauramme, rakastamme
vaikka tiedämme sen katkeavan
siellä sinä ja minä olemme kaikki
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Lumoava !
Sivut