rehellinen nainen
mitä sinä etsit?
unohdusta isän kylmälle kosketukselle
äidin liian lämpimälle
et laita laastareita vuotavien haavojesi päälle
et peitä arpiasi hymytyttötatuoinneilla
Emily huutaa sinulle vuosien takaa:"Kuinka onnellinen oletkaan kun olet saanut kokea tämän tuskan joka on tehnyt sinusta rehellisen."
ja rehellinen sinä oletkin
vaan kuka osaa lukea kasvoiltasi rehelliset tarinasi, sydänverellä uurteisiisi kirjoitetut
kuka kuulee sydämesi kaipauksen hiljaisen kaiun
tänään kauneus lehahtaa avoimesta ikkunasta sisään sinun ja Emilyn taloon
nostaa maljan rohkeudellesi
sinulle rehellinen nainen
Selite:
Miksi on niin vaikeaa näyttää haavoittuvuuttaan muille.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sujuvaa kerrontaa hyvästä aiheesta.
Tätä itsekin pohtineena...karhean kaunis runo
Sivut