Kiehuvat minussa. Etsivät tietä ulos.
Sanani polttavat sinua, ajatukseni ahdistavat. Silti ne on pakko päästää pois.
Muuten repivät raunioiksi mitä rakennettiin.
Palohaavasi paranevat. Jättävät jälkeensä ajatuksen.
Sen toivon minua polttavan, synnyttävän uutta.
Hiljaisuus tekee syvemmät haavat.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi