seilaan hauraista haaveista tehdyllä lautallani
purjeena elämän oivaltamisen löytäminen
keskustelen kaikkien kättään nostavien niemien, aarteitaan piilottavien lahdenpoukamien kanssa
kuuntelen heidän näkökulmiaan, notkeita kuin Kuuban kaunottarien uumat
yhtä aikaa kumottuja ja kyseenalaistamattomia
vuoroin
taistelen ymmärtämättömyyden ristiaallokossa
tunnen ymmärryksen rauhoittavan liplatuksen väsyneitä haaveitani vasten
matkaa, matkaa runotyttö
etsiä on elämäsi ehto
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunista.
Jee- hurmaava runosi!
Sivut