palttoo onnellisesti puhki
riemuista, suruista
tunteista syvistä
ilosta iso reikä,
rakkaudesta ratkennut reuna,
suruista sykkyrä sydämen alla
nyt on aika paikkailla, kursia
muistella omistavansa vain kaksi kättä
ja että yksi sydän riittää kyllä
että on taas ehot kamppeet
suojata, seurata
pieniä, suuria lentoon nousuja
pienentää en kyllä
takkiani aio
XXXXXL-koko on sopiva
näihin hommiin
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi