Voiman enkeli tulee luoksesi
katsoo sinua hellästi
toivoo kaiken hyväksi
lähellesi.
Tuuli tuo uuden ihmeen
josta keräät toivon siemeniä
auttaa häntä ken sinua tarvitsee.
Sininen väri tälle päivälle
se tuo rauhan sydämeen
tunnet itsesi terveeksi
ja voimakkaaksi
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Runossasi on voimakkuutta ja suurta kauneutta
Ihanan voimakas! <3
Kauneudessaan häikäisevä...enkelirunot koskettavat aina, niissä on sitä jotakin...kiitos tästä ja kiiitos arvostelusta! <3
ihanan sininen runo
Runossasi on voimakkuutta ja suurta kauneutta
Ihanan voimakas! <3
Kauneudessaan häikäisevä...enkelirunot koskettavat aina, niissä on sitä jotakin...kiitos tästä ja kiiitos arvostelusta! <3
ihanan sininen runo
Sivut