Hän seisoo korkealla kalliolla
kädessään toivon miekka
katsellen alas laaksoon
vieden mukanaan viestiä
lähimmäisiltään
Sanansa toivosta elämän
kulkevat läpi ihmisestä toiseen
häntä kuunnellaan
Hän on hyvä, tekee tekoja
elämän voimasta
Sydämensä kertoo
sanaa, jotka kerran toteutuvat
elämässä
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi