Pilvet ovat pysähtyneet
ne satavat liian kauan
samassa paikassa
Tuuli ei jaksa
niitä liikuttaa ylä-ilmoissa
ilmanvirta on nyt paikallaan
Yksi pieni tuulenvire
yrittää puhaltaa pois
mustan pilven auringon edestä
liian kovaa työtä pikkuinen tuuli väsyy jo
Taivaalla iso tuuli tekee työtä
saadakseen mustan puhuvat pilvet
pian pois meidän taivaalta,
jotta aurinko lämmittäsi
ja loistaisi taas kirkkaasti
On vain aika
joka kulkee
se menee
vaikka pilvet
itkevät liian paljon
Maapallon tila
on jumiutunt paikalleen
se kertoo näin
koskettavasta kärsimyksestä
ja siitä kuinka ilmassa
on liian hiljaista ja synkkää
Enkelit luovat
hiljaista valoaa sydämeen
tuovat uskoa
uuteen päivään ja tulevaisuuteen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Herkkä, hyvä runo
tätä minä luen uudelleen ja uudelleen
Sivut