päästä sana irti
se katoaa
näkymättömäksi
rivien väliin
löytyy tulkinnasta
diktaattorin painajainen
painamattomat runot
maan alla
vapaan sanan kahlehtii
itsesensuuri
ajatuksen ja kielen välissä
kerran koettu
monina versioina muistissa
äänenpaino antaa sanalle
toisen merkityksen
hiljaiseksi pakotetun
mieli huutaa
sana voi olla lääke
mutta myös myrkky
harkitse kumpaa tarjoat
ei ole turhia sanoja
jokaisen niistä voi ottaa käyttöön
oikeassa paikassa
oikeaan aikaan
oikeaan tarkoitukseen
totuus on sana vain
mutta sen sisältö on painava
teonsana ei ole vielä teko
mutta voi olla jo harkinnassa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
voit tarkoittaa hyvää sanoillasi, mutta jos ette puhu "samaa kieltä"
höyhen muuttuu äkisti moukariksi.
Tarkoitan vaan sanoa, että runosi pisti taas ajattelemaan sanojen
täsmällistä epätäsmällisyyttä.
Sivut