No niin,
siinä oli
minun elämäntarinani!
Huolestuttavaa vain on,
että minun täytyy se
vielä kerran uudellen lukea,
että muistaisin,
kun olen
nimelläni sen kuitannut
todella tapahtuneen.
siinä oli
minun elämäntarinani!
Huolestuttavaa vain on,
että minun täytyy se
vielä kerran uudellen lukea,
että muistaisin,
kun olen
nimelläni sen kuitannut
todella tapahtuneen.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
joskus ihmettelee,
onko tämä tapahtunut minulle
siinä on hyvä muistelujen olla
tarkistusta varten olemassa...
Sivut