Rivitalon pikkupihan
routaiseen maahan
he istuttivat puuntaimen.
Odottivat kesää,
tuoretta ruohoa,
joka nousee rungon ympärillä.
Elämä vain oli lyhyt,
ja talvi jatkuu.
Nyt he ovat jo muuttaneet
jonnekin seudulle,
jolla ei ole osoitetta.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tulee todella haikea olo
Sivut