Jotain puuttui tästä syksystä,
kunnes taas
- laulujoutsenet.
Jotain pysyvää tässä maailmassa,
kun joutsenet muuttavat.
Minä olen iloinen niiden lähdöstä,
sillä niin lähtö kuin paluukin
on vain verenkiertoa
sydämen pumppaamaa raikasta riemua
taas takaisin sydämeen.
Sopiiko sinulle, että tapaamme sitten
siinä vanhassa paikassa,
jossa aina ennenkin,
keväässä?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut