ei minulla ollut
siihen mitään lisättävää
joten kirjoitin:
tavallinen päivä
vanhan käytöstä poistetun voimalaitoksen
turbiinihallissa paloi hehkulamppu
padon yli valui vesi
ja samalla olin kuullut
koko hänen tarinansa
miten vuolaana se oli alkanut
ja nyt melkein kuivunut uoma
kertoi sähkölaitoksen entinen johtaja
siinä oli koko elämä
jonka jälkeen oli vain väräjävä hehkulanka
katselin sitä kunnes se kokonaan sammui
jotenkin kauniita valoisat pitkät pilvet
hämärtyvässä syysillassa
purppuraa pilvien reunoissa
ja palatessani lähestyin taloa
jossa asui joku
koska ikkunasta loisti
sähkövalo
joka heijastui
lätäköstä silmiini
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kiitos tästä hetkestä :)
vahvaa rautaa tässä
Sivut