En koskaan ole ollut niin varma kuin nyt.
Tänään se vihdoin tapahtuu.
Jaksan kyllä odottaa,
vaikka mieleni on levoton.
Olen katsonut kolmesti kelloa,
enkä ole levoton.
Myöhästymiseesi on tietysti syy.
Tällainen lämmin kesäpäivä.
Istun puiston penkillä,
ja varpuset edessä
kylpevät suihkukaivon altaassa.
Sinä tulet pian, ja sanot
ettet löytänyt mitään päällepantavaa.
Minä kuvittelen nyt,
kuinka sinä saavut
poppelien reunustamaa puistotietä.
Käyntisi on kaunista
ja puiden oksat, niiden varjot
häilyvät alastomalla vartalollasi.
Minä istun puiston penkillä
ja odotan.
Varpuset kylpevät
suihkukaivon altaan
matalassa vedessä
elämänsä kyllyydestä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi