Jos se jotain lohduttaa,
tulevaisuudessa meillä on sanoja
asioista, joita meillä ei enää ole.
Me emme astu tulevaisuuden kynnyksen yli,
vaan kuljemme kuin viettävää lattiaa
kynnystä ja oviaukkoa huomaamatta ulos tästä.
Ovi sulkeutuu perässämme.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut