te, joita ei raivohullu
ukkosmyrsky kaatanut;
te jalosukuiset taistelijat,
jotka seisotte ryhdikkäinä
kuin valtiassuvun ylväimmät
- teidän on tämä metsän vihreä valtakunta,
oi teidän korkeutenne,
minä teidän alamaisenne
juurillanne kumarran
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
---- nöyränä
osuva runosi metsän kunkuille
Sivut