on hiljaisuus läpikuultavaa
kävelet kanssani metsän läpi metsään
olemmeko kiertäneet ympyrää
pohjoisen kautta takaisin pohjoiseen
on niin hiljaista
sammalmatolla yksin jätetty
tupakantumppi menneiltä porukoilta
menneinä aikoina
en tahdo ajatella ääneen
vilkaiset vain minuun
ja luet ajatukseni
että jos salama löisi nyt juuri tähän
emme kuulisi jyrähdystä
emmekä näkisi sammalen lentävän
kaaressa puiden yli
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut