Heräsin varhain ja nousin ylös yhäti valaistuvaa taivasta koti. Lintu kierteli ympärilläni kuin tuttavuutta tehden sipaisi poskeani siivellään. Aurinko nousi metsän takaa aina vain ylimmäksi ja ylemmäksi. En olisi tahtonut maata jalkojeni alle, mutta putosin alas maahan kuin siipensä polttanut Ikaros.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno tämä aamun liito.
Sivut