Kietoudun sinulta tuoksuvaan peittoon,
odotan sinua ja yhteistä lemmenyötämme.
Rakastele minut uudelleen tähtiin,
vaikka en ole vielä tullut takaisin
tähtirykelmästä, sinun
rakkautesi nostamana.
Selite:
Arille 21.10.2014
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi