Tuuli on minun Rakastajani.
Hän kehoittamatta, kyselemättä hyväilee
Tahtia muuttaa tarkkaan tietäen.
Suunnattoman tyydytyksen tuo,
Helpotuksen hymy huullilleni muodostuu,
elän, tunnen; rakastan Sinua
Rentous kehoani virkistää
sadepisarat tunnelman kruunaa
Pääni taipuu nöyrään kiitokseen
tunteesta olla rakastettu.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hyvää oloa henkivä runo, jota ehkä asettelu hiukan liikaakin rytmittää.
kiitos itsellesi! ihanaa tuulta sellaisessa minäkin itseäni aina viilennän, kaunis ja herkkä runosi
Nyt minä kyllä KUULIN tämän korvissani.....
Tähän ei tarvita kuin ; taputukset! Hienoa runoilua.
Sivut