Vesiliiro, kaiken nielevä vesiliiro.
Auto lähtee, olo on kuin karusellissa. Hii...
Tuulilasi ropisee sisään, sitä on joka paikassa.
Turvavyö pelasti, vauvakin säilyi Äidin kohdussa.
Miehellä oli 10 cm:stä kiinni. Tikkejä päähän.
Kotia mennään yhtä kokemusta rikkaampana.
Läheltä piti, oli suojelusenkeli mukana. Kiitos!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
todellinen runo, olen itsekkin tuon kokenut, hyvä että enkeli matkassa, kiva kun teit tästä runon, muistaa vähän varoa
Sivut