Lastani en saa lyödä, lapselleni en saa huutaa, voin vain rakastaa, rajansa kaikella oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 4.3.2014 0:00 Missy Ihana runo. Lapsen kohdalla ei ole rakkautta ilman rajoja. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Ihana runo.
Lapsen kohdalla ei ole rakkautta ilman rajoja.
Sivut