Sillalla katsoo vihreää vehreää luontoa.
Nauttii veden solinasta.
Aurinko laskee, joka punaa taivaanrantaa.
Lumpeen lehdet kelluvat vedenpinnalla.
Mieli lepää.
Ilma viilenee, olo helpottuu.
Talvea on ikävä.
On talven lapsi.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kaunis todella kaunis runo
Sivut