Ei mitkään maailman rikkaudet korvaa rakkautta.
Aitoa Rakkautta ei voi ostaa.
Rakkaus on elämä itsessään.
Parhaimmillaan tekee nöyräksi,
arvostaa kanssa kulkijaa.
Päästää menemään, kun sen aika on.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kiitos ihanasta kertomuksestasi, kirjoitat kauniita runoja, koskettavia
Sivut