Yhdessä uimme kuunsiltaa pitkin kohti laituria.
Ylämme yölinen taivas, joka kulkuamme verhoaa.
Laiturin saavutamme. Istumme vierekkäin, kiedot kätesi ympärilleni. Tunnet, kun palelen.
Sanot minulle; anna minun tulla päällesi ja lämmitää sinua. Tulet ja tunnen lämpösi siirtyvän minuun.
Makaamme laiturilla hetken ja uimme rantaan takaisin.
Olen suunnattoman onnellinen sinun kohtaamisesta ja halustasi jakaa kaiken kanssani. Enempää en voi Elämältä pyytää. Elämälle kiitos.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tällaisina hetkinä voi sanoa vaan "elämälle kiitos".
Mitäpä rakkaus muuta onkaan, kuin lahja elämällemme...
Kuinka paljon ystävät merkitsevät ihmiselämässä? Merkityksen huomaa viimeistään silloin, kun ystävää ei enää ole.
Sivut