Rakastan, rakastan, rakastan, niin paljon että sydämeeni sattuu.
Mutta en voi mitään, rakastan, rakastan Sinua palavasti. Kaikilla aisteillani.
Älä Rakkaani tukehdu rakkauteeni, vaan anna sen viedä, pyörittää ympäri kuin tuuli pellavapäätäsi.
Rakkaani, kuuletko jo vuoristopuron solinan korvissasi?
Näetkö suovillan taipuvan kauneuden?
Kuuletko Käen kukkuvan?
Se kukkuu meille monta ihanaa yhteistä rakkauden täyteistä vuotta.
Näetkö Joutsenten kaulojen taipuvan sydämenmuotoon?
Siinä Rakkaani olemme me ikuisessa rakkaudessa, Rakkaani.
Rakastan Sinua niin, että se huumaa minut kuin parhain viini, joka kypsyy vanhetessaan enkelten eliksiiriksi.
Ja mitä Ihaninta, Sinä Rakas vastaat tunteisiini.
Huulemme kohtaavat tulisesti ja matka pyöritykseen alkaa. Tunnen, kun veri kohisee suonissani, kuin valjastamaton koski. Pyörre tempaisee meidät mukaamme.
Tätä se Rakkaus on, se ei lopu koskaan!
Rakkaani, Armaani tuhansin helittelysanoin Sinua hyväilen. Aarteeni.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tämä on ylistyslaulu rakkaudelle.
tämä oli todella hieno. edes joku uskoo ikuiseen rakkauteen. se on mukava tietää. :)
Sivut