Sudenkorennon mä tänään näin.
Sen lentoa seurasin ja huomasin
saaneeni rakkauden suurimman.
Saan katsoa ja ihailla kaikkea
kaunista ympärilläni, kun luonnossa
kuljen avoimin silmin. Olen rakastettu.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi