Ensi viikolla se alkaa taas.
Kuudet harkat, menöö paljon ruokaa
ja tuloo paljon pyykkiä.
Jos tällä selevitään, niin kaik menöö hyvin.
Seuraaval viikol alkaa opinahjo,
sit mietitään päätä pahkaa trageriaa,
et saaha aika riittämää.
Selite:
10 vuotta parasta aikaa mun elämästä olla huoltajana, rahoittajana, lajit jääkiekko, sähly, jalkapallo ja vielä lisäksi tyttären harrastus, nykytanssi. isä hoiti enimmäkseen maksupuolta ja oli yleensä ulkomaan reissuilla mukana.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Mie yritän muistaa vihjata. Tai ooha mie jo keksinyt, ja mie oon yrittäny jo toteuttaa.
Mut ei pojanketale hyväksy, ko hää tykkää molemmista nii n paljo...
Ja mitä opinahjoo tuloo, miehän niit läksyi välil teen, hyvin harvo. (näi meijän kesken sulle tälläsen kauhean asia tunnustan)
Mut ku opinahjo on liikuntapainotteinen, nii en mie kaikkee osaa tehdä. Kyl mie paljo ruumiinfysiikasta ja psyykkees tiedän, niissä mie autan.
Jaa mistä mie sitä aikaa taijon, mää järjestelen asioit ja ja välil mie taidan jopa rahaksi muuttua
Sivut